Afmetingen

Eigenlijk is alles leverbaar!  Het meest gangbaar zijn tegels, banen en platen maar ook natuursteen brokken, keien en flagstones worden regelmatig verwerkt.

 

Een vloer kan afgewerkt worden met bijpassende plinten en of tegelstrips.

 

De meeste soorten worden geleverd in een aantal standaardmaten. Die standaardafmetingen kunnen per soort verschillen. Dit heeft te maken met de verschillende manieren waarop het materiaal uit de groeves wordt gehaald.

 

De keuze van de afmeting heeft vaak te maken met smaak, afmeting van de te leggen vloer en het materiaal zelf. Ook zijn de afmetingen trendgevoelig. Op dit moment is er bv veel vraag naar tegels van 60*60 of nog groter.

 

Zoals gezegd in principe kan alles, al moet er wel rekening worden gehouden met technische en praktische mogelijkheden. Graag voorzien wij u van advies bij het maken van uw keuzes!

 

In het fotoalbum zitten meerdere foto's van diverse projecten die Kramer vloer en wand heeft gerealiseerd. Tegels van 100/100/2 en zelfs nog groter zijn niet onbekend voor ons.

Door een extra grote waterzaag, tilapparatuur zuignappen ed, kunnen wij deze projecten aan. En wat erg belangrijk is dat wij veel aandacht besteden aan de uiteindelijke vlakheid van de vloer. Wij gaan daarbij tot aan de laatste mm zolang het materiaal ons dit toestaat.